Automobil teško povredio devojku na pešačkom prelazu

Nacionalne vesti - Četvrtak 16.04.2015 - 20:03

Devetnaestogodišnja Užičanka teško je povređena u četvrtak nešto iza 17 sati kada je na nju dok je prelazila Ulicu Dimitrija Tucovića kod Prve osnovne škole, naleteo „pežo 106“ užičkih registarskih oznaka.

Foto: V. L. Foto: V. L.

Kako nam je potvrđeno u Opštoj bolnici, devojka je zbrinuta na ortopedskom odeljenju, svesna je i nije životno ugrožena.


Prema izjavama prolaznika koji su se zatekli na licu mesta, automobil je devojku udario na pešačkom prelazu.


- Čula sam šrkipu guma a sledećeg trenutka i vrisak. Videla sam mlađu žensku osobu kako leži na ulici tik uz pešački prelaz. Držala se za nogu i zapomgala od bolova. Neki ljudi su pritrčali i preneli je na trotoar, - ispričala nam je jedna Užičanka.


Đaci iz Prve osnovne koji su se vraćali sa nastave kažu da su videli devojku „kako preleće preko haube plavog automobila“ i da su na pešačkom prelazu ostale minđuše koje su povređenoj spale prilikom obaranja.

V.L. Blic

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: