Bajatović: Neophodni pokrajinski izbori

Nacionalne vesti - Ponedeljak 24.03.2014 - 18:26

Potpredsednik SPS-a Dušan Bajatović rekao je da je neophodno da se održe vanredni pokrajinski izbori u Vojvodini jer je vlast DS-a izgubila legalitet i legitimitet.

Bajatović: DS izgubila legitimitet (Foto: mc.rs) Bajatović: DS izgubila legitimitet (Foto: mc.rs)
Bajatović je za Radio-televiziju Vojvodine rekao da vanredni pokrajinski izbori moraju biti po promenjenom izbornom sistemu - proporcionalnom sistemu.
 
"Pred nama je ozbiljan posao da pozicioniramo Vojvodinu na osnovu Ustava, da popravimo - po nalogu Ustavnog suda Srbije, sve ono što nije valjalo. Koliko vidimo, ova vlast u ovom kapacitetu nije u stanju da to uradi. Moraju da uslede vanredni pokrajinski izbori", kazao je Bajatović.
 
On je naveo da vlast DS u Vojvodini nema legitimiteta i legaliteta i da bi bilo jako loše da se "ovo pretvori u sukob Beograda i vojvođanske administracije" jer bi to, kazao je, bilo "strančarenje na stetu građana".
 
Beta

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: