BG: 11 povređenih u šest nesreća, jedan mrtav

Nacionalne vesti - Utorak 04.11.2014 - 07:23

U Beogradu se tokom noći između ponedeljka i utorka dogodilo šest saobraćajnih neseća u kojima je povređeno 11 osoba, a jedna osoba je poginula. Pored toga dogodio se i jedan požar, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

(Ilustracija) (Ilustracija)

Jedan muškarac (35) poginuo je kada mu se prevrnuo auto na auto-putu ka Nišu, kod motela "1.000 ruža". Nesreća se dogodila oko 19.20, a Hitnoj pomoći je javljeno da je auto smrskan, kazala je Macura.

Vozač automobila (30) povredio je kičmu u nesreći koja se dogodila na uglu Jove Ilića i Bulevara Oslobođenja oko 19.30, zbog čega je prevezen u Urgentni centar.

Dve osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu Cvijićeve i ulice Jaše Prodanovića oko 21.00. Povređen je muškarac (64), koji je zadobio tupu povredu grudi i prevezen je u Urgentni centar, dok je žena (25) zbog povreda glave i potresa mozga prebačena na Kliniku ortopedije na Banjici.

Oko 21.40 jedan muškarac (37) povređen je kada je pao sa motora. On je samo ugruvan, jer je nosio zaštitnu kacigu, kazala je Macura.

Oko 23.10 kod robne kuće u Ustaničkoj ulici povređen je muškarac (70) koji je upravljao autom i ženska osoba (56), suvozač. On je zadobio povrede grudnog koša, dok ona ima razderotine po glavi. Oboje su prevezeni u Urgentni centar.

U sudaru koji se dogodila oko 02.50 na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Trešnjinog cveta povređeno je pet osoba. Povređeni su vozač jednog od automobila (20), koji je zadobio razderotinu glave i tupu povredu grudnog koša, vozač drugog auta (28) takođe je povredio glavu, a njegov suvozač (28) povredio je glavu i levu ruku.

Pored njih, povređene su još dve osobe. Hitna pomoć je oko 03.10 u Urgentni centar prevezla i muškarca (25) zbog povrede glave i ruke i muškarca (28) koji je povredio vrat, glavu i kičmu.

U požaru koji se oko 01.40 dogodio u Hadžirukinovoj ulici tri osobe imaju trovanje ugljenmonoksidom. Muškarac (70) i dve žene starosti 76 i 81 godinu prevezeni su na Vojnomedicinsku akademiju.

Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: