BG: Jedan poginuo, devetoro povređenih u udesima

Nacionalne vesti - Subota 29.03.2014 - 10:46

Jedan mladić je poginuo, dok su jedan dečak, šest dvadesetogodišnjaka i jedan muškarac povređeni u pet saobraćajnih nesreća tokom noći između petka i subote u Beogradu.

Mladić poginuo u udesu (Ilustracija) Mladić poginuo u udesu (Ilustracija)
Mladić (23) poginuo je kada je ispao iz kola u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 03:15 po ponoći.  
 
Par minuta kasnije u udesu je teže povređen muškarac (29) koji je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar, dok su dve ženske osobe, starosti 21 i 24 godine zadobile povrede glave.
 
Dečak (11) i muškarac (55) prebačeni su u Urgentni centar zbog povreda koje su zadobili u saobraćajnoj nesreći oko 05:15 ujutru.
 
Na autoputu kod Dušanovačke pijace u smeru ka Novom Beogradu u nesreći je teže povređen muškarac (30) koji je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.
 
U saobraćajnoj nesreći u 23h na Novosadskom autoputu, povređene su tri osobe. Mladić (23) prebačen je u Kliničko-bolnički centar Zemun zbog povrede glave i razderotine nose, muškarac (29) povredio je potiljačnu reginu, dok je treća osoba odbila pregled.
 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: