BG: Uhapšeni napadači na dekana FPN-a

Nacionalne vesti - Utorak 18.11.2014 - 02:24

Dvojica od trojice napadača na dekana Fakulteta političkih nauka u Beogradu, Iliju Vujačića, uhapšena su.

(Foto: novosti.rs) (Foto: novosti.rs)
Kako prenose beogradski mediji Vujačić je napadnut u subotu ublizini svoje kuće. Nezvanično, dvojica napadača, V. M. (21) i U. M. (21), su napala Vujačića palicama i naneli mu lakše telesne povrede, nakon čega su pobegli automobilom u kom ih je čekao treći saučesnik.
 
Uhapšenima je određeno zadržavanje u policiji, nakon čega će biti privedeni pred tužioca, a osumnjičeni su za nasilničko ponašanje.
 
Kako OK Radio nezvanično saznaje od profesora FPN-a, Vujačić nije zadobio teške povrede, ali je sam napad bio ponižavajuć.
 
Prema pisanju medija ovo je ralizacija pretnji od pre dva meseca o kojima je dekan tada obavestio Naučno-nastavno veće Fakulteta. Dekan je tada saopštio da se pretnjama na njega vrši pritisak da podnese ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka.
 
Vredi napomenuti da Vujačiću mandate dekana ističe u decembru i da nije poznato zašto bi neko želeo dag a smeni dva meseca pre kraja mandata.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: