Bolesnoj deci umesto Zvezdi i Partizanu

Nacionalne vesti - Utorak 08.04.2014 - 14:02

Predsednik SNS Aleksandar Vučić najavio je danas da će biti osnovan državni fond za podršku bolesnoj deci, a za koji će se izdvajati mnogo više sredstava nego što se to daje "Partizanu" i "Crvenoj Zvezdi".

Vučić Vučić

Vučić je naglasio da su ta dva kluba do sada dobila mnogo novca od države, a da će precizne brojke izneti večeras na javnom servisu.

Lider naprednjaka je rekao da je potrebno da se sport podrži, ali ne na taj način i poručio da će klubovi morati na tržište i u privatizaciju.

- Idite na tržište, kao što to rade Junajted ili Liverpul, baš me briga koji ćete model izabrati - rekao je Vučić, koji je takođe naveo i da priznaje svoju grešku kada je kao političar pokušao da pomogne tim klubovima.

- Mnogo više novca ići će u Fond za bolesnu decu, a ne u Zvezdu i Partizan, pa neka mi skandiraju - rekao je Vučić aludirajući na uvrede koje dobija od pojedinih navijača sa tribina.

Vučić je to rekao odgovarajući na konstataciju novinara da je jedno dete umrlo jutros, a da se veliki novac izdvaja za sportske klubove.

OK RADIO, Blic

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: