Čistka u policiji

Nacionalne vesti - Utorak 06.01.2015 - 07:13

U policiji, naročito u upravi u Beogradu, uskoro će uslediti smene, zbog spore istrage o pokušaju atentata na biznismena Milana Beka, najavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

- U januaru očekujem analizu koja će pokazati gde je moglo bolje, ko je podbacio i šta su nam planovi. Ideja mi je da pojedine koji su dobro radili posao prebacim tamo gde postoje problemi - rekao je Stefanović.
 
On je kazao, za “Večernje novosti” da o tom pitanju mora prvo da razgovara sa direktorom policije Miloradom Veljovićem.
 
Prema nezvaničnim informacijama, do kojih je došao B92, Nebojši Markoviću šefu beogradske Uprave kriminalističke policije (UKP) već je napisano rešenje o promeni radnog mesta, dok “Blic” piše da se za to mesto spominje Dragan Kecman. 
 
Milan Beko upucan je 14. novembra prošle godine ispred svoje kuće. Prve informacije iz policije, koje je ministar objavio, bile su da je na Beka pucao amater, a kasnije informacije ukazivale su na profesionalca. Slučaj i dalje nije rešen.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: