Dačić krivi Tadića za policiju

Nacionalne vesti - Ponedeljak 23.06.2014 - 00:20

Potpredsednik Vlade Srbije i lider SPS Ivica Dačić izjavio je da je bivši predsednik Srbije Boris Tadić odgovoran za loše stanje u vrhu srpske policije.

"DS štitila vrh policije od promena"
Komentarišući Tadićevi izjavu da je on (Dačić) kao bivši ministar unutrašnjih poslova, neminovno odgovoran za loše stanje u policiji, Dačić je kazao da je to “licemerje”.
 
- Ako neko ima odgovornost, ima je Tadić, jer je DS dok je bila na vlasti štitila policijski vrh od promene. Oni su rukovodili policijom preko Saveta za nacionalnu bezbednost i Biroa za koordinaciju službi bezbednosti. Licemerno je to što krivicu prebacuje na druge - izjavio je Dačić za Danas. 
 
Podsetimo, Tadić je prethodno ocenio da bivši ministar policije, a sadašnji vicepremijer i šef diplomatije, nije reformisao Ministarstvo unutrašnjih poslova tokom šest godina koliko je bio na njegovom čelu. 
 
- Ako su smenjeni čelnici krivi za loše rezultate, neverovatno je da se ignoriše odgovornost Dačića - rekao je Tadić za Blic. 
 
 
 
B92, Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: