Dačić: Nikolić da me poštuje

Nacionalne vesti - Subota 20.12.2014 - 03:34

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kritikovao je ministra spoljnih poslova Srbije Ivicu Dačića zbog njegovih izjava o neophodnosti izmene Ustava i ocenio to kao dodvoravanje Evropskoj uniji, na šta je lider SPS-a odgovorio da je pre kritika potrebno “znati neke stvari”.

- Sve zemlje su morale da zakonodavstvo usaglase sa evropskim, pa će morati i Srbija, i to pre ulaska u EU - kaže Dačić.
 
Dačić je na Nikolićev kometar da mu smeta odnos (premijer Aleksandar) Vučić-(predsednik Tomislav) Nikolić rekao da predsedniku ne priliči takav ton i da nema ništa protiv odnosa dvojice čelnih ljudi države.
 
- Predsedniku ne priliči ovakav ton. I što bi meni smetali dobri odnosi Vučića i Nikolića? Nikolića poštujem kao predsednika i očekujem isti takav odnos prema meni – rekao je Dačić.
 
 
 
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: