Dačić osuđuje napad u Zubinom potoku

Nacionalne vesti - Četvrtak 13.03.2014 - 12:42

Upade građana u policijsku stanicu u Zubiunom Potoku na Kosovu osudili su premijer Srbije Ivica Dačić i ministar bez portfelje zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin.

Napadi na policiju nedopustivi Napadi na policiju nedopustivi
Zbog incidenta koji se dogodio policija Kosova suspendovala je zamenika komandanta Policijske stanice u Zubinom Potoku zbog neodgovornosti u obezbeđivanju pritvorenika koji je u sredu uspeo da uz pomoć građana pobegne iz policijskog pritvora. 
 
Dačić je izjavio da je nedopustiv upad građana u stanicu Kosovskih policijskih snaga u Zubinom Potoku i dodao da takvi događaji moraju da se osude. 
 
"Takav način rešavanja problema je nedopustiv, ne ulazim u kvalifikaciju toga da li je čovek priveden sa razlogom ili ne. Kao što to ne možemo da tolerišemo u nekoj policijskoj stanici u centraloj Srbiji, nemoguće je to tolerisati ni u Zubinom Potoku", rekao je Dačić. 
 
Da podsetimo, meštani Ibarskog Kolašina u sredu uveče upali su u stanicu Kosovskih policijskih snaga u Zubinom Potoku i izveli iz pritvora Slobodana Sovrlića, koji je priveden zbog remećenja javnog reda i mira. 
 
Iz te opštine dvadesetak vozila Euleksa se povuklo, a pripadnici KPS-a tragaju za Sovrlićem. 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: