Dačić: Tadić se ništa ne pita

Nacionalne vesti - Četvrtak 10.04.2014 - 18:41

Premijer u tehničkoj Vladi Ivica Dačić izjavio da se predsednik NDS-a Boris Tadić ne pita ko će ući u buduću vladu, a ko neće, jer on nije pobedio na izborima da bi mogao da uslovljava.

Dačić: Tadić je lažni car Šćepan Mali (Foto: B92) Dačić: Tadić je lažni car Šćepan Mali (Foto: B92)
- Nisam ja Boris Tadić pa da neću da uđem u Vladu ako neko drugi uđe u Vladu. Ko njega uopšte pita, nije on pobedio pa da uslovljava i da se neko prema njemu ravna - rekao je Dačić.
 
On je naveo da socijalisti nemaju ništa protiv da Tadić uđe u vladu.
 
- To je veoma neskromno, izgleda kao lažni car Šćepan Mali, kao mi smo  pobedili, pa sada uslovljamao SNS - rekao je Dačić.
 
- Mi nismo neozbiljni ljudi. Ako neko misli da sam ja pre svega nešto doprineo ovoj zemlji u proteklom periodu, spreman sam da pomognem i dalje. Ukoliko ne, ići ćemo u opoziciju. Ne želim da tražim alibi u tome - ja neću u Vladu, ako će neko drugi, to je smešno. Na to ne želim ni da odgovaram - dodao je Dačić.
 
Tanjug, Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: