Dačić vodi diplomatiju

Nacionalne vesti - Sreda 16.04.2014 - 00:53

U novoj vladi koja bi trebalo da ima 17 ministara lider socijalista Ivica Dačić trebalo bi da dobije mesto šefa diplomatije i potpredsednika vlade.

Tadić Tadić "otpao" zbog Dačića
U vladi će biti pet ministara iz SNS-a, Rasim Ljajić, sedam nestranačkih ličnosti i prema saznanjima “Blica” dosadašnji Ministar saobraćaja Aleksandar Antić (SPS)
 
Sigurni ministri iz SNS-a su, kako otkriva “Blic”, Igor Mirović, Nebojša Stefanović i Nikola Selaković, ukoliko ne bude dogovoreno da ode na mesto gradonačelnika Beograda, dok su svi ostali i dalje pod znakom pitanja.
 
Od eksperata mesto u novoj vladi imaće Kori Udovički (privreda), što je potrdio i lider SNS-a Aleksandar Vučić, a od dosadašnjih resori će ostati Lazaru Krstiću – finansije i Ivanu Tasovcu - kultura. 
 
U novoj vladi biće mesta i za članove Saveza vojvođanskih Mađara, ali ne među ministrima, već će nekoliko članova stranke biti na funkcijama državnih sekretara.
 
Pored medijskih najava i pregovora u vladi neće biti NDS Borisa Tadića, jer on ne želi u vladu sa Dačićem.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: