Dan D za Bojanu

Nacionalne vesti - Utorak 19.05.2015 - 08:11

Sve je spremno za početak jubilarne 60. Pesme Evrovizije 2015. Večeras, od 21 sat, pod rednim brojem 9 nastupiće srpska predstavnica na ovom muzičkom takmičenju

Foto: EBU Foto: EBU

Pesmom “Beauty never lies” Bojana Stamenov će večeras braniti boje naše zemlje, a u tome će joj pomoći prateći vokali, muzičari, dobar scenski nastup... Kako smo saznali, iako kladionice govore suprotno, Bojana je jedan od glavnih favorita na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije.
 

- Svi prognoziraju Bojanin ulazak u finale. Delegacija Makedonije je pre nekoliko dana priredila nezaboravnu žurku na kojoj je zvezda večeri bila upravo Bojana. Naša predstavnica je favorit i simpatičnim Špancima. Po ceo dan pevaju njenu pesmu - ispričao je za “Blic” izvor sa lica mesta.

Kako nam je objasnio, i na glamuroznoj svečanosti ispred Rathausa, kao i na crvenom tepihu Bojana je bila u centru pažnje. Svi su želeli da se sa njom fotografišu, da je poljube i postave joj poneko pitanje. Pevačici osmeh nije silazio sa usana i takmičari, ali i novinari, okarakterisali su je kao kraljicu harizme.
 

- Osećam se kao da sanjam - izjavila je Bojana dok je pozirala na crvenom tepihu dugom 130 metara, najdužem ikada postavljenom u austrijskoj prestonici.

Tokom boravka u Beču ona svakodnevno daje na desetine intervjua svetskim medijima. Mnoge intrigira njen izgled, glas...

- Na hiljade fanova uzvikuje Bojanino ime i pozdravlja je gromoglasnim aplauzom gde god da se pojavi. Bečom se vijore i srpske zastave, ali to ne treba da čudi, budući da u ovom gradu živi najviše srpskih gastarbajtera - kaže za “Blic” izvor iz austrijske prestonice.
 

Vesna Đorđević, BLIC

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: