Dečaku amputirana ruka posle stravične nesreće

Nacionalne vesti - Utorak 17.06.2014 - 23:33

Četvoročlana porodica iz Velesa u Makedonije u utorak oko 13h doživela je tešku saobraćajnu nesreću, sletevši sa auto puta kod Jagodine.

Četvoročlana porodica povređena u nesreći Četvoročlana porodica povređena u nesreći
Svi članovi porodice su van životne opasnosti, ali je zbog povreda detetu (3) amputirana ruka i ono je prevezeno u Institut za majku i dete u Beogradu.
 
- Zbog povreda glave četvorogodišnji dečak je hospitalizovan na neurohirurgiji u ćuprijskoj bolnici sa njim je otac sa lakšim povredama – rekao je Moma Jovanović, portparol te ustanove, dok iz bolnice u Jagodini saznajemo da je majka upućena u KBC Niš.
 
Razlozi zbog kojih je automobil makedonskih tablica, krećući se u pravcu prema Beogradu, sleteo sa auto puta - još se istražuju, ali u istrazi kažu da je po svemu sudeći greška vozača i neprilagođena brzina kretanja vozila uslovima na putu prouzrokovala nesreću.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: