Devojka pala pod autobus

Nacionalne vesti - Sreda 15.04.2015 - 08:59

Jedna 17-godišnja devojka teško je povređena kada se okliznula pri ulasku u autobus na Banovom brdu i pala pod točkove, izjavila je portparolka Hitne pomoći.

foto: B92 foto: B92
Nesreća se dogodila oko 20.45 časova u Kirovljevoj ulici 5.
 
Sa otvorenim prelomom butne kosti i isčašenjem oba kolena devojka je prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.
 
Kako je izjavila portparolka Hitne pomoći Nada Macura, muškarac star 34 godine je oko 22 časa u Ulici Radovana Simića Cige 22 ranjen iz vatrenog oružja u rame i grudni koš. 
 
Vozilom Hitne pomoći prevezen je na reanimaciju Urgentnog centra. 
 
Tri osobe su u povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 00.55 časova kod Zemunskog parka, rekla je Macura. 
 
Devojka stara 21 godinu zadobila je istegnuće vrata, a mladić star 22 godine imao je istegnuće vrata i povredu šake, istakla je Macura. 
 
I mladić star, takođe, 22 godine, zadobio je povrede vrata, šake i kolena, a prevezen je u KBC Zemun, dodala je portparol Hitne pomoći. 
 
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 88 intervencija od kojih 17 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 236 intervencija od kojih 50 na javnim mestima, precizirala je Macura. 
 
Lekarima su se najčešće obraćale osobe sa astmom i hipertenzijom, navela je Macura. 
 
Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju, provetravanje prostorija, uzimanje antioksidanata, sokova, voća i povrća i nošenje adekvatne odeće i obuće.
Tanjug

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: