Dve osobe poginule na Ibarskoj

Nacionalne vesti - Subota 05.07.2014 - 17:42

Dve osobe su poginule, a dve povređene u sudaru koji se dogodio u subotu na Ibarskoj magistrali u mestu Dobre strane kod Kraljeva, kada se policijski kombi direktno sudario sa šleperom.

(Ilustracija) (Ilustracija)
Policijski službenik D.G. (34) iz Sombora i lice koje je prevoženo policijskim službenim vozilom B.B. (46) iz Novog Pazara su poginuli na licu mesta, a policajci N.J. (34) i Ž. I.(36) iz Subotice su teško povređeni.
 
Kako saznaje Blic, policijska marica je prevozila pritvorenika iz Subotice u Novi Pazar. Na 30 kilometara od Kraljeva, policijsko vozilo je navodno prešlo u levu traku i tom prilikom se sudarilo sa šleperom. 
 
Saobraćaj na putu Kraljevo-Raška na Ibarskoj magistrali bio je u prekidu do 14 časova, skoro šest sati od trenutka kada je došlo do nesreće, i formiral ase velika kolona vozila. Saobraćaj je nakon toga normalizovan.
 
Ovo je treća saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom koja se dogodila na Ibarskoj magistrali u poslednjih deset dana. Da podsetimo prethodne nedelje poginuo je mladi bračni par na motoru, a zatim su u nesreći stradali majka i sin.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: