EU neće davati Britaniji nove ponude

Nacionalne vesti - Nedelja 26.06.2016 - 17:44

Nemački vicekancelar Zigmar Gabrijel rekao je da EU više neće voditi razgovore o tome šta još EU može da ponudi Britancima da bi ih zadržala.

Nema razgovora o zadržavanju Britanije; Foto: MPA Nema razgovora o zadržavanju Britanije; Foto: MPA

EU neće davati Velikoj Britaniji nikakve nove ponude kako bi je zadržala u tom bloku, rekao je nemački vicekancelar Zigmar Gabrijel.

"Britanci su sada odlučili da odu. Mi nećemo voditi razgovore o tome šta još EU može da ponudi Britancima da bi ih zadržala", rekao je Gabrijel za nemački poslovni dnevnik Handelsblat, preneo je Rojters.

Ranije danas, Peter Altmajer, šef kabineta nemačke kancelarke Angele Merkel, izjavio je da bi britanski političari trebalo da imaju šansu da preispitaju posledice napuštanja Evropske unije.

"Političari u Londonu treba da imaju mogućnost da ponovo razmotre posledice Bregzita", rekao je Altmajer za medijsku mrežu RND, prenosi Rojters.

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: