Goati: Snimci će ubrzati raspisivanje izbora

Nacionalne vesti - Sreda 09.09.2015 - 09:49

Profesor Vladimir Goati veruje da bi objavljivanje snimaka Ivice Dačića i vrha MUP-a sa Rodoljubom Radulovićem moglo da ubrza raspisivanje vanrednih izbora.

Goati: Dačić se pokazao veliki igrač. Foto: Medijacentar Goati: Dačić se pokazao veliki igrač. Foto: Medijacentar


"Ne očekujem nikave posledice, jer reč je o snimcima koji su već pre nekoliko godina najavljivani, možda nisu svi viđeni. Takve vesti, takve slike imaju neki prilično ograničen vek trajanja. Što može danas da izazove skandal, za pet dana će biti daleka, daleka prošlost", rekao je Goati Tanjugu.

Goati iza tog slučaja vidi jedino neki "daleki interes", navodeći da bi ti snimci mogli da pojačaju jaz i dovedu do rascepa vladajuće koalicije SPS i SNS.

U ovom momentu, kaže Goati, SNS čak može da formira i vladu i da se liši usluga drugog po veličini koalicionog partnera.

"Ta koalicija koja vlada i gde je Vučić premijer teorijski se zove preširoka vladajuća koalicija, a takve koalicije imaju prirodnu tendenciju ka eroziji i rastakanju", smatra Goati.

On je dodao da je prirodna tendencija te erozije da se smanji koalicija na onaj broj koji je nužan, a "hipotetetički, u tom slučaju, socijalisti ne bi bili potrebni".

Upitan da li očekuje reakciju nadležnih organa, Goati kaže da je o svemu tome govoreno i dokazivano.

Goati kaže da se Dačić pokazao kao veliki politički igrač i čovek velike i zavidne veštine koji je uspeo da "oživi" socijaliste i učini ih relevantnim, navodeći i da je vrlo vešto "uspeo da isklizne iz afere -kofer".

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: