Gosti iz BiH dolaze u sredu

Nacionalne vesti - Sreda 22.07.2015 - 12:54

Članovi Predsednoištva Bosni i Hercegovine dolaze u sredu u Beograd gde će razgovarati s premijerom Aleksandrom Vučićem.

docek pocinje u podne FOTO: Beta/A.P. docek pocinje u podne FOTO: Beta/A.P.
 
Članovi Predsedništva BiH Dragan Čović, Bakir Izetbegović i Mladen Ivanić prihvatili su poziv premijera Srbije, upućen posle napada na njega u Srebrenici, da dođu u Srbiju kako bi se relaksirali odnosi dve zemlje.
 
Predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čović rekao je juče da posetu tri člana Predsedništva Beogradu treba iskoristiti "kao novu šansu i iskorak da se realno sagledaju problemi iz prošlosti".
 
"Jedna stranica se mora zatvoriti. Postoje druge institucije koje treba da se bave prošlošću, a mi treba da se bavimo realnim životom", rekao je Čović.
 
Poseta članova Predsedništva BiH Beogradu počinje svečanim dočekom ispred Palate Srbija u 12.00, a posle sastanka s Vučićem su planirane izjave za medije.
Beta/OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: