Greške u istrazi o Beku

Nacionalne vesti - Petak 10.07.2015 - 15:15

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija ostvarila napredak u istrazi pokušaja ubistva na biznismena Milena Beka.

Stefanovic tvrdi da su greske u istrazi ispravljene FOTO:Telegraf/Marko Todorovic Stefanovic tvrdi da su greske u istrazi ispravljene FOTO:Telegraf/Marko Todorovic
On je dodao da očekuje da se taj slučaj uskoro reši.
 
Stefanović je naveo da je bilo grešaka u početku istrage, koje su sada ispravljene.
 
"Policija dobro radi na tom slučaju i nadam se da će rezultati biti što pre", rekao je Stefanović novinarima. 
 
Beka su 15. novembra prošle godine u Beogradu, ispred njegove kuće na Senjaku, upucali nepoznati napadači. 
 
On je zadobio povrede stomaka i grudi, nakon čega je operisan. 
 
Prvi put se, nakon napada, pojavio u javnosti u sredu, 18. marta, u Specijalnom sudu gde je svedočio u postupku oko privatizacije Luke Beograd. 
 
"Nikada mi se tako nešto nije dogodilo. Nisam verovao da tako nešto može da mi se desi. Ne znam zbog čega sam napadnut, niti ko je to uradio. To će pokazati istraga, ali svakako, nije prijatno ono što sam doživeo", rekao je tada Beko. 
 
Policija je na početku istrage saopštila da je pokušaj ubistva delo amatera, da bi potom naveli da je na Beka pucao profesionalac.
OK Radio/Beta

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: