Hit: Usne u boji borovnice

Zivot i stil - Ponedeljak 15.12.2014 - 21:12

Plavičastom olovkom prvo oivičite usne, zatim ih namažete tanjim slojem ruža, pa štapićem za uši skinete nežno karmin sa središnjeg dela i ivica usta, kako biste delovali prirodnije...

foto: stuart miles/freedigitalphotos.net foto: stuart miles/freedigitalphotos.net

Plavičasti tonovi na usnama ove sezone su hit, ali samo pod uslovom da znate kako da pravilno nanesete karmin boje borovnice, možete da izgledate fenomenalno, ekstravagantno i nesvakidašnje.

Važno je da olovkom prvo oivičite usne, zatim ih namažete tanjim slojem ruža, pa štapićem za uši skinete nežno karmin sa središnjeg dela i ivica usta, kako biste delovali prirodnije.

Moderni su i mat ruževi sa balzamom u bež, ružičastoj i boji višnje. Lagani su i kremasti, a vrlo postojani i što je najvažnije, ne isušuju usta. Šminkeri preporučuju jače boje, koje će dati provokativnu notu vašem jesenjem outfitu.
 

NOVOSTI, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: