Iz Srbije u CG sa 30.000 evra u torbi

Nacionalne vesti - Utorak 21.04.2015 - 20:01

Na graničnom prelazu Gostun, između Srbije i Crne Gore, kontrolom carinika i policajaca je kod jednog motocikliste otkriven devizni prekršaj od 20.000 evra.

Foto: Freeimages.com (Ilustracija) Foto: Freeimages.com (Ilustracija)

Carinici na tom prelazu su oko podneva, u smeru ka Crnoj Gori zaustavili za pregled motocikl "BMW" budvanskih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnji državljanin BiH sa prebivalištem u Budvi.

Na pitanje carinika da ili ima nešto da prijavi za kontrolu izjavio je da nema ništa sem novca, a na pitanje o kojoj sumi je reč, rekao je da sigurno ima 7.000 evra, ali da nije siguran da li ima i više, jer je u međuvremenu u Beogradu kupovao neku robu za svoju firmu.

Carinik je tražio da pokaže novac koji nosi sa sobom i tada je utvrđeno da je u torbici sa ličnim dokumentima imao ukupno 30.000 evra za koje nije posedovao nikakvu potvrdu o prethodnom unosu te sume u Srbiju.

Protiv motocikliste pokrenut prekršajni postupak, a prethodno mu je vraćen dozvoljeni iznos od 10.000 evra.
 

TANJUG

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: