Još jedan stranac odlazi iz Zvezde?

Nacionalne vesti - Subota 27.08.2016 - 11:28

Sve je izvesnije da će Aleksandar Katai u nedelju odigrati poslednji meč za Crvenu zvezdu, a na izlaznim vratima je i Ugo Vijeira.

Zvezda ostaje bez novog pojačanja; Foto: N. Negovanović Zvezda ostaje bez novog pojačanja; Foto: N. Negovanović

To bi bio veliki udarac za šampiona Srbije, jer su njih dvojica bili i jesu udarni tandem tima.

Ono što navijačima tog kluba, bar prema trenutnom raspoloženju, neće posebno zasmetati je najava mogućeg odlaska još jednog novog pojačanja.

Prema pisanju Sportskog Žurnala, Pablo Mouče, bi mogao već posle nekoliko meseci da ode iz kluba.

– Sve glasnije se oko najvećeg srpskog stadiona govori da će se rastati Crvena zvezda i Pablo Mouče.

Kada se sagledaju učinak Argentinca u evropskim kvalifikacijama i činjenica da nije doveden samo za Superligu, najbolje je rešenje da ode, jer najtrofejniji srpski klub može do titule i sa Srnićem ili Plavšićem na desnom krilu, piše taj portal.

Mouče, ipak, prema pisanju tog portala, neće napuštati klub dok ne pronađe sredinu gde će imati bar približnu platu kao u Ljutice Bogdana.

Mouče je u dresu Zvezde odigrao devet utakmica i zabeležio dve asistencije, a posle meča sa Sasuolom dobio je najviše zvižduka.

Hot sport,OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: