Još tri tropska dana

Nacionalne vesti - Četvrtak 23.07.2015 - 09:45

U Srbiji će u četvrtak biti sunčano i veoma toplo, mestimično se očekuju kratkotrajni pljuskovi, a najviša dnevna temperatura biće 38 stepeni, saopštio je RHMZ.

bice kise, ali temperatura nece padati FOTO:Vecernje novosti/R.Krasic bice kise, ali temperatura nece padati FOTO:Vecernje novosti/R.Krasic
Lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinama očekuje se uglavnom u severnim, zapadnim i planinskim predelima.
 
Duvaće slab i umeren, istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od 17 do 25, a najviša dnevna od 34 do 38 stepeni. 
 
U Beogradu će biti sunčano i veoma toplo, sa temperaturom od 25 do 37 stepeni. Duvaće slab i umeren, jugoistočni vetar. 
 
U Srbiji će do nedelje biti pretežno sunčano i veoma toplo. Mestimično su mogući pljuskovi sa grmljavinom. 
 
U nedelju se krajem dana i tokom noći na severozapadu, a u ponedeljak i u ostalim delovima zemlje, očekuje osveženje sa kišom, lokalnim pljuskovima sa grmljavinama i pojačanim severozapadnim vetrom. U utorak će biti svežije, ponegde sa pljuskovima i grmljavinama, a u sredu sunčano, uz porast temperature. 
 
U Beogradu se u narednih nedelju dana očekuju slične vremenske prilike.
Beta/OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: