Jovanović sam sebe potkopava

Nacionalne vesti - Ponedeljak 16.06.2014 - 13:31

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić izjavio je da su podaci koje je bivši rektor Megatrend univerziteta Mića Jovanović izneo o svom doktoratu potvrdili da on zapravo nema doktorat koji tvrdi da ima.

Jovanovićevi dokazi govore protiv njega Jovanovićevi dokazi govore protiv njega
"Iskaz koji je Ministarstvo dalo pre nekoliko dana, u kom se navodi da nema doktorata iz 1983, je praktično potvrđen. Što se nas tiče to je kraj", rekao je Verbić. 
 
Prema njegovim rečima, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prikuplja podatke i o drugom doktoratu Miće Jovanovića i konsultuje pravnike koji treba da kažu da li tim pitanjem Ministarstvo treba da se bavi. 
 
On je ocenio kao "vrlo pozitivnu stvar" to što je Jovanović podneo, a senat Megatrend univerziteta prihvatio njegovu ostavku na mesto rektora. 
 
"Ono čime bi mi sada trebalo da se bavimo jeste da vidimo kako će studenti tog Univerziteta što bezbolnije proći kroz ovaj krizni period", naveo je Verbić. 
 
Ministar je kazao da studenti Megatrenda ne bi trebalo da osećaju posledice svega što se poslednjih dana dešava u vezi sa spornim doktoratom bivšeg rektora Jovanovića. 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: