Kad Jorgovanka časti

Nacionalne vesti - Sreda 03.12.2014 - 07:48

U restoranu Narodne banke Srbije u Topčideru jede se kao u najboljim beogradskim kafanama, a plaća po minimalnim cenama.

A ima i rampu A ima i rampu

Baš kao i poslanici u Narodnoj skupštini, i zaposleni u NBS imaju restoran u kojem mogu da ručaju po najpovoljnijim cenama u gradu.

Pritom zarađuju 88.493 dinara u proseku. Razlika je samo u tome što u moderni restoran u kompleksu kovnice novca radnici centralne banke mogu da dovedu i familiju i goste, pa da o trošku države po benificiranim cenama ručaju radnim danima, ali i vikendom.

- Uslov je samo jedna legitimacija NBS, na koju u restoran može ući još petoro. Pravo na ulaz imaju i penzioneri centralne banke, takođe sa svojim gostima - otkriva sagovornik „Blica“.

Restoran nadomak Topčiderskog parka mogao bi se nazvati najjeftinijom kafanom u Beogradu, mada dostupnom samo za odabrane. Cene su, kako saznajemo, nedavno povećane, ali su i dalje daleko od tržišnih, pa su jela i pića upola, a neretko i četiri puta jeftinija od onih u prosečnoj kafani.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: