KG: Podnet zahtev za smenu vlasti

Nacionalne vesti - Ponedeljak 13.10.2014 - 14:47

Odbornici opozicione SNS u Kragujevcu podneli su dve inicijative za sazivanje sednice gradskog parlamenta na kojoj bi se izjašnjavalo o smeni vlasti u gradu.

(Foto: skyscrapercity.com) (Foto: skyscrapercity.com)

Poverenik SNS u Kragujevcu Goran Kovačević rekao je da se u obe inicijative traži izglasavanje nepoverenja gradonačelniku Veroljubu Stevanoviću (ZZŠ), predsedniku skupštine Saši Mileniću (ZZŠ) i potpredsedniku skupštine Milanu Uroševiću (SPO).

On je naveo da su dve inicijative, koje je potpisalo 44 odbornika, sa istim zahtevom podnete iz tehničkih razloga, objasnivši da je jedna inicijativa za održavanje sednice po hitnom postupku, a druga u redovnom postupku, ukoliko predsednik prvu odbije da zakaže.

Naprednjaci su inicijative podneli uz podršku odbornika SPS, DS S, PUPS, JS, SPO, Pokreta za naš grad "Nebojša Zdravković".

Kragujevačka skupština ima 87 odbornika.

Na čelu grada je Veroljub Stevanović, lider "Zajedno za Šumadiju" u reosnivanju, koji lokalnom samoupravom upravlja već 14 godina, od kojih deset za redom.
 

B92, Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: