Ko to pali kuće po Fruškoj gori?

Nacionalne vesti - Subota 04.04.2015 - 14:59

Vlasnici vikendica i kuća u okolini manastira Krušedol, na Fruškoj gori, već dve godine su u strahu od piromana koji je do sada zapalio petnaestak objekata.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Pre četiri dana do temelja je izgorela kuća Dušana Ćuka u Krušedolskom Prnjavoru, koji kaže da mu je policija potvrdila da je požar podmednut.

Kuća u koju povremeno dolazi, zapaljena je dok Dušan nije bio u njoj, a na sličan način su paljeni i drugi objekti u tom kraju.

- Već dve godine nemamo mira u ovom kraju jer svako malo čujemo da je nekome zapaljena kuća ili vikendica - ispričala je za "Dnevnik" komšinica Dušana Ćuka, ogorčena onim što im se dešava u kraju.

- Ovde smo došli zbog mirnog okruženja i prirode, ali, eto, neki poremećeni um nam to svima kvari jer nakon ovih poslednjih nekoliko slučajeva više niko ne može mirno da spava - kazala je ona.

Svega stotinak metara dalje, pre godinu i po je zapaljena jedna napuštena vikendica i drveni objekat na placu pored, a nešto dalje piroman je pokušao da zapali i jednu veliku kuću u kojoj niko ne živi.

Na sreću, vatra je uhvatila samo jedan prozor i manji deo unutrašnjosti.

Iako su svi ti slučajevi prijavljeni policiji, do sada nijedan nije rešen, a neke kuće su se na meti "krušedolskog piromana" našle i dva puta, poput kuće Nikole Jovanovića, koji je na kraju odlučio da je proda.

Autor: mondo.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: