Kombijem udario trogodišnjaka

Nacionalne vesti - Petak 13.06.2014 - 13:29

A. T. (3) teško je povređen u petak oko 10 h ujutru, u saobraćajnoj nesreći u Petrovaradinu u Novom Sadu, kada je na njega naleteo kombi.

Dečak zadobio teške povrede (Ilustracija) Dečak zadobio teške povrede (Ilustracija)
Dečak je zadobilo prelom lobanje, ali je stabilno, potvrđeno je u Dečjoj bolnici.
 
Do nesreće je došlo kada je dečak izašao iz auta i potrčao preko kolovoza za majkom K.T., koja ga je prethodno ostavila samog u autu, dok je ona otišla preko puta u apoteku. 
 
Kada je mališan krenuo da pretrčava put, na njega je naleteo kombi. Sreća, kombi se nije kretao velikom brzinom, zbog čega su izbegnute tragičnije posledice. 
 
Majka i vozač kombija dali su iskaze policiji na licu mesta.
 
Da podsetimo u proteklih nedelju dana dogodilo se nekoliko nesreća sa tragičnim ishodom, u Nišu je lakše povređen dečak (11) i teško je povređena devojka (17).
 
Zbog čestih nesreća Vlada Srbije u petak je osnovala tim ya kontrolu i beybednost saobraćaja, čiji je osnovni zadatak da smanje broj ovakvih nesreća.
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: