Kupite neko od 502 preduzeća

Nacionalne vesti - Petak 15.08.2014 - 08:08

Agencija za privatizaciju će danas na svojoj internet stranici www.priv.rs objaviti javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti investitora za privatizaciju 502 preduzeća sa zavisnim privrednim društvima, u skladu sa novim Zakonom privatizaciji, koji je u sredu stupio na snagu.

Ostale još 502 neprodate firme Ostale još 502 neprodate firme

Kako je saopšteno iz Agencije za privatizaciju, obaveštenje o Javnom pozivu će istovremeno biti objavljeno u renomiranom časopisu "Fajnenšel Tajms" (Financial Times) i nacionalnim sredstvima javnog informisanja.

Javni poziv će se odnositi i na preduzeća iz delatnosti javnog informisanja i komunikacija, koja se privatizuju u skladu sa novim Zakonom o javnom informisanju.

Agencija za privatizaciju neće objaviti javni poziv za preduzeća koja zapošljavaju osobe sa invaliditetom i preduzeća iz odbrambene industrije, s obzirom da su ovi subjekti u skladu sa Zakonom o privatizaciji trenutno izuzeti iz postupka privatizacije, navodi se u saopštenju.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: