KV: Kombi sa decom sleteo sa puta

Nacionalne vesti - Subota 12.07.2014 - 12:44

Na državnom putu Kraljevo - Raška, u Ušću kod Kraljeva dogodila se nezgoda u kojoj je jedna osoba izgubila život, a osmoro povređeno, sopštila PU u Kraljevu.

Ilustracija Ilustracija

Šestoro dece koja su prethodne noći povredjena, kada je kombi sleteo s puta u Ušću, na putu Kraljevo – Raška, van životne su opasnosti, rekao je Tanjugu Dragan Arsić, dečji hirururg u Zdravstvenom centru “Studenica”, koji je prethodne noći zbrinuo povređenu decu.

Od četvoro dece starosti od sedam do 13 godina, dvoje je teško povredjeno, dok je dvoje prošlo sa lakšim povredama. Deca su smeštena na dečjem odeljenju bolnice i van životne opasnosti su.

Dvoje starijih maloletnika je takodje van životne opasnosti i oni se nalaze na odeljenju hirurgije”, rekao je Arsić za Tanjug, dodajući da je zbrinjavanje povredjenih trajalu celu noć.

Arsić kaže da se jedna žena iz kombija, nalazi na odeljenju Intenzivne nege, i da je ona teško povredjena.

Do nezgode je došlo kada je kombi marke „opel“, nemačkih registarskih oznaka, kojim je u pravcu Raške upravljao A.T. (41), a u kojem se nalazililo osam putnika, od kojih dve starije maloletnice i četvoro dece, svi iz mesta Dobri Dub kod Tutina, sleteo sa puta u pravcu kretanja.

Putnik H.S. (44) je preminuo na licu mesta, dok su vozač i ostali putnici zadobili telesne povrede i prebačeni su u Zdravstveni centar „Studenica“ u Kraljevu.

Reč je o porodici koja se vraćala iz Nemačke u Tutin, a prema nezvaničnim saznanjima agencije Beta, pretpostavlja se da je vozač zaspao za volanom.

Nesreća se dogodila noćas oko ponoći.

Uvidjaj je izvršio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu u prisustvu policijskih službenika, navedeno je saopštenju MUP.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: