Majdanpek opet bez struje

Nacionalne vesti - Četvrtak 04.12.2014 - 00:32

Majdanpek i okolina nakrarko su dobili električnu energiju u sredu oko 22h, ali je nakon toga struja ponovo “nestala” bez naznaka kada će biti uključena.

(Ilustracija) (Ilustracija)
Uzrok nestanka struje i u ponedeljak je bila ledena kiša, kada je Majdanpek prvi put ove nedelje ostao bez struje.
 
Ministar energetike Aleksandar Antić rekao je da je nekih sat vremena od dolaska električne energije u domaćinstva u Majdanpeku došlo do novog problema na električnoj mreži i nestanka struje. 
 
- Locirali smo problem na oko kilometar i po od Majdanpeka na putu ka Kostolcu. To je vrlo nepristupačan teren i ekipe se trenutno probijaju ka tački prekida - rekao je ministar Antić. 
 
On je dodao da će biti pokušaja da se u toku noći ponovo pusti električna energija, ali nije mogao da da precizne procene kada će tačno stanovnici Majdanpeka i okoline ponovo dobiti struju. 
 
- Ukoliko nije došlo do velikog pucanja sistema, ekipe će učini sve da struje bude u toku noći, ali ukoliko je oštećenje veliko, ekipe će se od 6hi ujutru pobrinuti da se šteta sanira i sistem električne energije osposobi za normalno funkcionisanje - rekao je Antić. 
 
 
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: