Martinović: DS mrzi Vučića

Nacionalne vesti - Sreda 16.07.2014 - 14:21

Sednica Skupštine Srbije prekinuta je, a predsednica parlamenta Maja Gojković je dala pauzu da bi se, kako je rekla “smirile strasti”.

Prekidu je prethodio incident tokom rasprave o Zakonu o otklanjanju posledica poplava u Srbiji kada je Aleksandar Martinović (SNS) vređao opoziciju.
 
On je nekoliko puta s mesta dobacio: "Lopovi!" i vređao poslanika NDS-a Marka Đurišića i upadicama s mesta ga onemogućio da govori.
 
Borislav Stefanović, šef poslaničke grupe DS-a, je ocenio da je u pitanju neprihvatljivo ponašanje.
 
- Martinović je Demokratsku stranku optužio za krađe, mržnju prema Vučiću i sve najstrašnije što je moglo da mu padne napamet. Ovakvo ponašanje je neprihvatljivo i nije prvi put da se dešava. Ako se ponovi, predložiću šefovima svih opozicionih poslaničkih grupa da napuste zasedanje dok se ne kazne osobe poput Martinovića poznatijeg kao čoveka sa pet i više funkcija - rekao je Stefanović.
 
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: