Ministar najavljuje crne liste

Nacionalne vesti - Nedelja 17.08.2014 - 09:07

Ministarka građevine Zorana Mihajlović kaže reforme javnih preduzeća neće biti nimalo lake i da je za njih, pored političke podrške, potrebna i podrška građana.

MIhajlovićeva traži podršku za nove mere MIhajlovićeva traži podršku za nove mere

"Izborom direktora šaljemo i poruku šta država želi da uradi u javnim preduzećima", rekla je u intervjuu za "Blic" Mihajlovićeva, koja je i potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS).

Na pitanje beogradskog dnevnika kakva je situacija u SNS posle smene direktora koji su mahom iz SNS, ona je kazala da je ta stranka "spremna da kaže kad nešto nije dobro bez obira na to ko je u pitanju".

"Mi smo i mlada stranka u moramo proći kroz mnoge dečije bolesti. Sigurna sam da smo i vredni i željni da pokažemo da je u Srbiji moguće živeti bolje", istakla je Mihajlovićeva.

Osvrćući se na stanje srpskih puteva, ona je navela da je država putarima stavila do znanja da će štititi svoje interese i odgovorno raspolagati novcem građana.

"Firme koje nisu u stanju da obezbede poštovanje rokova, adekvatnu cenu i kvalitet predložićemo za crnu listu, što znači da neće moći da posluju sa državom", precizirala je Zorana Mihajlović.

Ona je dodala da je do sada na sanaciju puteva u Srbiji potrošeno 1,2 miljarde dinara, da je popravljeno oko 40 odsto oštećenja i ponovila da će do 1. oktobra biti okončane sanacije puteva u Srbiji.

"Do kraja meseca biće gotovi i projekti za čak 158 klizišta, nakon čega kreće i njihovo saniranje. Premijerovo i moje obećanje da će putevi biti sanirani do 1. oktobra biće ispunjeno", poručila je ministarka.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: