Ministarstvo: Tužilaštvo da utvrdi odakle Iliću dokumenti

Nacionalne vesti - Ponedeljak 23.01.2017 - 18:30

Beograd -- Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je najavilo da će pozvati predstavnike Tužilaštva za visokotehnološki kriminal zbog lidera Nove stranke

Tužilaštvo da Tužilaštvo da "pritegne" lidera Nove Srbije FOTO: YouTube screenshot

To ministrarstvo je najavilo da će pozvati predstavnike Tužilaštva za visokotehnološki kriminal da pomognu u utvđivanju na koji način je lider Nove Srbije Velimir Ilić došao u posed radnih dokumenta ovog ministarstva.

Ministarstvo je saopštenju navelo da je reagovalo nakon što je lider Ilić novinarima dostavio dokumenta za koja tvrdi da su izveštaj o radu Koridora Srbije.

"Ministarstvo će pozvati predstavnike Tužilaštva za visokotehnološki kriminal da pomognu u utvđivanju na koji način su neovlašćena lica došla u posed radnih dokumenta", navodi se u saopštenju.

Ilić je izjavio u nedelju u Čačku da je još u novembru rekao da ne želi da bude direktor Koridora Srbije jer su uočene brojne nepravilnosti na izgradnji autoputa Niš - Dimitrovgrad.

On se pozvao na izveštaj Ministarstva građevinarstva koji je podelio novinarima, u kome se navodi da je posebna radna grupa koja je formirana na zahtev ministarke Zorane Mihajlović, uočila mnoge nepravilnosti i nedostatke na izgradnji tog dela autoputa.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: