Mirković napustio poslaničku grupu SNS

Nacionalne vesti - Petak 27.11.2015 - 13:20

Napustio sam poslaničku grupu SNS da niko ne bi sumnjao u bilo kakvu spregu koja bi štetila listu “Sport” i firmi “Tanjug info”, rekao je Saša Mirković, poslanik naprednjaka u Skupštini Srbije i jedan od vlasnika ova dva medija.

Naprednjaci bez komentara; Foto: Zoran Ilić Naprednjaci bez komentara; Foto: Zoran Ilić

Mirković je nedavno postao vlasnik lista “Sport”, a nakon odluke o gašenju nacionalne novinske agencije “Tanjug” osnovao je “Tanjug info”.

- Trudićemo se da što bolje i uspešnije uradimo naš posao da bi brend postao još reprezentativniji nego što je bio do skoro.

Takođe, hoću da dam lični doprinos koji se ogleda u tome da sam napustio poslaničku grupu SNS kako niko ne bi sumnjao u bilo kakvu spregu koja bi štetila ugledu ovako velikog brenda.

Svi koji vole “Tanjug” i “Sport” veruju im i znaju da su oni iznad politike i čaršijskih priča.

Oni su bili i ostaće okosnica brzih i tačnih informacija koje potiču iz pozdanih izvora - izjavio je Saša Mirković, a prenela je Moja TV.

Odluka o predstanku rada Novinske agencije Tanjug stupila je na snagu 5. novembra, izazvala je veliku buru u javnosti.

Rešenjem Agencije za privredne registre od 18. novembra “Tanjug info” upisan je u Registar medija, kao novi medij.

U poslaničkom klubu Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije danas nisu hteli da komentarišu odluku poslanika SNS-a Saše Mirkovića da napusti taj klub.

Šef poslaničkog kluba naprednjaka Zoran Babić kratko je rekao agenciji Beta da ne želi da priča o tome.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: