Mirović neće Srbijagas

Nacionalne vesti - Sreda 26.03.2014 - 19:18

Potpredsednik SNS-a i ministar privrede u tehničkoj vladi Igor Mirović kazao je da ne želi da od Dušana Bajtovića (SPS) preuzme “Srbijagas” jer se nada da će tu “crnu rupu preskočiti”.

Mirović neće Bajatovićeve Mirović neće Bajatovićeve "crne rupe" (Foto: Novosti.rs)
Mirović je u intervjuu za “Blic” rekao da ne želi da se samokandiduje za neki resor, pa i ne želi da odgovara na pitanja šta će biti u budućoj vladi, koja bi prema njegovim rečima trebalo da bude formrana maja.
 
On je govoreći o potencijalnoj koaliciji sa NDS-om rekao da I sami imaju dovoljan broj mandata da formiraju vladu, ali da razmišljaju o široj koaliciji. 
 
“ SNS je zajedno sa koalicionim partnerima sa liste „Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujemo” dobila 158 od ukupno 250 mandata i može sama da formira vladu.. S obzirom na značaj reformi i potrebu okupljanja oko velikih promena koje nas očekuju, redosled pozivanja potencijalnih partnera radi što šire koalicije nije važan”, rekao je Mirović za “Blic”.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: