Mirović: Neću u ministre

Nacionalne vesti - Sreda 16.04.2014 - 12:51

Ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave i v.d. ministra privrede Srbije Igor Mirović izjavio je da u novoj vladi neće biti ministar poljoprivrede jer smatra da nije dovoljno stručan za tu oblast.

Nisam dovoljno stručan za poljoprivredu (Foto: RTS) Nisam dovoljno stručan za poljoprivredu (Foto: RTS)
"Nisam od onih koji prihvataju da rade i u onim oblastima za koje nisu dovoljno stručni, a za poljoprivredu sigurno nisam dovoljno stručan", kazao je Mirovih. 
 
On je dodao da članovi nove vlade neće ponavljati greške prethodnika koji su prelazili iz ministarstava u kojima su stručni u ona za koja nisu imali kvalifikacije. 
 
Po rečima Mirovića, naredne nedelje će, kroz novi Zakon o Vladi i ministarstvima, biti jasna slika nove organizacije ministarstava i vlade, a jedna od ideja je da se formira posebno telo pri kabinetu vlade koje će analizirati rad ministarstva, koja su do sada bila potpuno nezavisna i samostalna. 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: