Može se i bez Kostića

Nacionalne vesti - Subota 06.12.2014 - 17:31

Potpresednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastructure, Zorana Mihajlović, poručila je biznismenu Miodragu Kostiću da je trebalo da se javi na već završeni konkurs ako je hteo da postane direktor "Železnica Srbije".

- Bio je konkurs na koji je i Kostić mogao da se javi. Ako se javio, onda će se sa njim razgovarati kao i sa ostalim kandidatima, a ako nije, onda nema previše smisla ni da govorimo o toj temi - kaže Mihajlovićeva.
 
Kostić se prethodno izjasnio da želi da upravlja "Železnicama Srbije" ili Elektroprivredu Srbije, ali pod uslovom da mu se političari ne mešaju u posao.
 
- Dajte mi EPS ili "Železnice Srbije" na šest meseci, ali pod jednim uslovom, da mi političari sede iza leđa i ništa ne pitaju i imaćete profit na kraju godine - izjavio je vlasnik "MK grupe".
 
Blic, Alo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: