Na izlaz iz Srbije čeka se dva sata

Nacionalne vesti - Subota 01.08.2015 - 18:22

Zbog povećanog intenziteta saobraćaja na graničnim prelazima sa Mađarskom i Hrvatskom čeka se oko dva sata prilikom izlaska iz Srbije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Na granici sa Hrvatskom, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije čekanje je oko 90 minuta, a čekanje prilikom ulaska u Srbiju je 120 minuta, dok se na graničnom prelazu Šid čeka oko 60 minuta prilikom ulaska u zemlju.

Na granici sa Mađaskom, vreme čekanja na izlazak iz Srbije, na graničnom prelazu Horgoš je 120 minuta, vreme čekanja za ulazak je 60 minuta. Na izlaz iz zemlje na prelazu Horgoš 2 čeka se 120 minuta, a na Kelebiji se prilikom ulaska u Srbiju čeka 120 minuta.

Na granici sa Bugarskom, na prelazu Gradina, na izlazu iz Srbije vreme čekanja je 50 minuta, a pri ulasku se čeka oko 20 minuta, saopštio je MUP.

Na graničnim prelazima Gostun, Špiljani i Jabuka nema zadržavanja.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: