Na svadbi ubio skoro celu porodicu

Nacionalne vesti - Nedelja 17.05.2015 - 13:17

U tragediji koja se dogodila u selu Martonoš kod Kanjiže ubijena je gotovo cela porodica, dok je napadač potpuno nepoznat meštanima.

Foto: RTS Foto: RTS

Prema saznanjima B92, meštani Martonoša su naveli da je muškarac koji je ubio šestoro ljudi, a potom izvršio samoubistvo iz Sente i da ga ne poznaju.

U tragediji je stradala gotovo cela porodica, a jedini preživeli član te porodice je izbegao smrt jer je u nedelju bio u Horgošu.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama B92, ubistva i samoubistvo su se dogodili na svadbenom veselju.

Prethodno je MUP saopštio da je R.Š. usmrtio šestoro ljudi, a potom izvršio samoubistvo.

Ova tragedija je podsetila na onu koja se dogodila 2013. godine, kada je Ljubiša Bogdanović u selu Velika Ivanča kod Mladenovca ubio 13 ljudi, a potom pokušao da ubije svoju suprugu i izvrši samoubistvo.

Neposredno potom, u Kažiprstu B92 je o fenomenu masovnih ubistava govorio psiholog Aleksandar Dimitrijević, koji je rekao da uzroke ovakvih tragedija treba tražiti duboko u društvu.

To je bilo jedno od najvećih masovnih ubistava u poslednjih 15 godina.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: