Nestala još jedna devojčica

Nacionalne vesti - Petak 01.08.2014 - 00:29

Katarina Zarić (16) iz Kule nestala je u subotu oko 18h. Pre nje, 26. jula, nestala je Tijana Jurić (15), a postoje indicije da je oteta u Bajmoku na granici sa Mađrskom.

(Foto: tvbest.rs) (Foto: tvbest.rs)
Katarina je poslednji put viđena u subotu kada je otišla u Kostolac, a nestanak je prijavila majka u sredu oko 19h, koja je sa Katarininim bratom krenula u potragu kada se evojčica nije vratila.  
 
Njoj je od odlaska u Kostolac, prema tvrdnjama majke, isključen telefon. "Večernje novosti" pišu da se Katarina u četvrtak uveče javila svom dečku sa nepoznatog broja i da je navodno tražila broj svoje majke. 
 
Međutim, njena majka je, takođe, tom listu  rekla da nema nikakve nove informacije.  
 
Portparol Policijske uprave Požarevac Jasmina Tišma potvrdila je da je majka prijavila nestanak i dodala da policija intezivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja, kao i da u ovom trenutku nema saznanja da se Katarina javila majci ili njenom dečku. 
 
Ukoliko imate neku informaciju o Katarini, možete pozvati njenu majku na broj telefona 064/0758451.
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: