“Nije važno ko će biti smenjen”

Nacionalne vesti - Ponedeljak 28.07.2014 - 10:20

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović potvrdila je da će promena direktora javnih preduzeća biti tema na sednici vlade u Nišu, ali nije želela da kaže ko će biti smenjen..

Cveće koje nazivamo Bajatović svakom bi mirisalo i pod drugim imenom Cveće koje nazivamo Bajatović svakom bi mirisalo i pod drugim imenom
- Najmanje je bitno ko će biti smenjen, već stav vlade da preduzeća više ne mogu da funkcionišu na ovaj način - da sipamo novac, a da ne dobijamo rezultat. Prosto, mora se promeniti način funkcionisanja preduzeća, od EPS-a do Železnice - kazala je ministarka.
 
Mihajlović, koja je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, rekla je da je završen Nacrt Zakona o planiranju i izgradnji i da će posle javne rasprave, krajem avgusta biti upućena Skupštini Srbije na usvajanje. 
 
- Ono što želimo ovim zakonom jeste brzina i ambijent za investitore. Zakonom je značajno uprošćen proces za dobijanje građevinskih dozvola, one će se sada dobijati za 26 dana - rekla je Mihajlovićeva.
 
 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: