Niko neće Železnice

Nacionalne vesti - Utorak 15.07.2014 - 10:13

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je članovima kluba Privrednik početkom jula, među kojima i Miodragu Kostiću i Milanu Beku, ponudio da upravljaju Železnicama Srbije, ali da od njih nije dobio odgovor.

Ni Kostić ni Beko ne žele Železnice Ni Kostić ni Beko ne žele Železnice
- Hoćeš ti, Miodraže (Kostić), hoćeš ti, Mišo (Beko)? Evo, vi kažete da ste mnogo sposobniji, ja želim da vam verujem, preuzmite, molim vas, železnicu. Još nisam dobio odgovor - rekao je Vučić. 
 
Kostić se 23. septembra 2013. godine u intervjuu ponudio da kao savetnik učestvuje u upravljanju Železnicama Srbije, ali uz uslov da ga nijedan političar ne zove i govori mu šta da radi. 
 
- Dajte mi Železnice Srbije i za tri godine neće im trebati ni dinar subvencija. Da li su Železnice socijalna ustanova ili služe za prevoz robe - upitao je tada Kostić. 
 
Vučić je naveo da je privrednicima ponudio Železnice da država ne bi plaćala 146 miliona kao prošle godine za isplatu plata, a da decenijama nema pomaka, nego ima samo gubitaka i daljeg propadanja. 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: