Nikolić: Srušićemo vikendice

Nacionalne vesti - Utorak 02.12.2014 - 21:37

Sin predsednika Srbije Radomir Nikolić naprasno je rešio da poštuje zakon.

Spore vikendice braće Nikolić foto BLIC Spore vikendice braće Nikolić foto BLIC

Kako je juče obećao, svoju nelegalnu kuću, ako treba, i sam će ukloniti

Prvi put posle jedanaest meseci od kada je “Blic” pokrenuo pitanje rušenja nelegalnih kuća sinova Tomislava Nikolića na obali Save, Radomir Nikolić, sada gradonačelnik Kragujevca, javno je progovorio o tome, ali u jutarnjem programu Televizije „Pink“.
 
- Mi smo učinili sve da probamo da objekat legalizujemo. Ako nije moguće legalizovati, dobićemo rešenje i u skladu sa zakonom moraćemo mi porodično ili država da postupi.

Nije to najveći problem u Srbiji, iako izgleda da je najveći problem ta moja vikendica - rekao je Nikolić.

- Da mogu da vratim vreme, tu vikendicu nikad ne bih napravio. Da li sam tada pogrešio? Jesam.

O tome sam i sa suprugom razgovarao. Trebalo nam je mesto gde ćemo da se skupljamo, sa decom da dolazimo, viđamo se porodično. Da me pitate da li bih je sad pravio - ne bih.

To što ima još mnogo onih koji su nelegalno gradili mene ne abolira od toga da sam napravio grešku - rekao je Nikolić.

Ono što se da zaključiti posle ovakvog objašnjenja jeste da jedna kuća nije bila dovoljna Nikolićima za porodično okupljanje, pa je brat Branislav morao da napravi još jednu u komšiluku.

Iako je potpuno jasno da ne postoji bilo kakva šansa da kuće na obalama reka dobiju dozvolu za gradnju, što su za “Blic” potvrdile sve nadležne institucije, od Ministarstva građevinarstva do lokalne samouprave, Radomir Nikolić je rešio da ipak sačeka rešenje.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: