„Nismo pričali o rekonstrukciji“

Nacionalne vesti - Četvrtak 30.10.2014 - 07:27

Potpredsednica Srpska naopredna stranka Zorana Mihajlović izjavila je da na stranačkim sastancima nije bilo reči o rekonstrukciji Vlade Srbije.

Ona je dodala i da se o tome nije razgovaralo ni na sednicama Vlade, jer se bave "ozbiljnim i krupnim pitanjima".

- Na sednicama Vlade se o tome nije razgovaralo, pa ne znam kako bi bilo ko imao informacije. Ako ikada budemo razgovarali o rekonstrukciji, građani će o tome biti prvi obavešteni a to će im saopštiti predstavnici Vlade - rekla je Mihajlović.

Ona je kazala da je nje lični stav da ako je neko je šef tima mora da ima pravo i slobodu da taj tim „povremeno menja, dopunjuje i osvežava ako je uveren da bi to donelo još bolje rezultate i neki novi kvalitet”.

- Premijer se nije mešao u to koga ćemo mi kao ministri izabrati za svoje saradnike i mislim da on mora imati slobodu u izboru novog i zameni postojećeg ministra - rekla je Mihajlović.

Upitana o navodima medija da bi SNS-a mogao da promeni koalicione partnere i da bi u Vladu mogla da uđe Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića umesto Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića, Zorana Mihajlović je odgovorila da je to "tema zabavna za medije", koji u nedostatku senzacija prave svakojake kombinacije.

Premijer Aleksandar Vučić kazao je ranije da će se reknstrukcijom ako treba baviti kada vidi polugodišnji iyveštaj ministara.
 

Politika, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: