Nova stranka traži Stefanovićevu ostavku

Nacionalne vesti - Nedelja 20.07.2014 - 15:55

Nova stranka zatražila je od ministra Nebojše Stefanovića da podnese ostavku jer je dozvolio vređanje policajaca i zbog toga što je plagirao doktorat.

Nova stranka konstatovala je u saopštenju dostavljenom medijima da građani mogu videti policijski automobil koji "danonoćno čuva" bilbord "Beograd na vodi" ocenivši da vlada Aleksandra Vučića zloupotrebljava i srozava ugled policije "spuštajući ih na nivo čuvara besmislenih bilborda za lične poslovne projekte vrha SNS-a".
 
Umesto da se bore protiv kriminala i korupcije, policajci su primorani da budu deo medijske kampanje kojom se afirmišu bezvlašće i nepoštovanje Zakona o planiranju i izgradnji i drugih zakonskih akata, navodi se u saopštenju. 
 
Ta stranka zatražila je od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da podnese ostavku zato što je, kako se navodi, dozvolio vredjanje policajaca i učestvuje u srozavanju njihovog posla na nivo „čuvara bilborda“, kao i zbog toga što je plagirao svoj doktorat. 
 
Nova stranka zatražila je i objavljivanje ugovora Vlade Srbije sa Etihadom i kompanijom Mubadala, dogovora za prodaju Beogradskog aerodroma, ugovor sa firmom Al Ravefed o prodaji zemljišta u Kuli "kojim se krši Zakon o poljoprivrednom zemljištu na štetu poljoprivrednika iz ove opštine", kao i ostale "privatne aranžmane premijera sa postojećim i nepostojećim firmama"
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: