NS: Funkcioneri čiste, komunalci štrajkuju

Nacionalne vesti - Petak 28.03.2014 - 02:37

Zbog štrajka radnika u JKP “Čistoća” u Novom Sadu u čišćenju grada od smeća i pražnjenju kontejnera u četvrtak uveče učestvovali su i član Gradskog veća zadužen za socijalna pitanja Bela Kurina i direktor Čistoće Vladimir Zelenović.

Funkcioneri odnosili smeće u Novom Sadu (Foto: novosadska.tv) Funkcioneri odnosili smeće u Novom Sadu (Foto: novosadska.tv)
Gradska čistoća u četvrtak je saopštila da je štrajk prekinut, ali su radnici demantovali te tvrdnje i najavili da će nastaviti sa prekidom rada i u petak.
 
Na ulice je večeras izašlo šest kamiona Čistoće, a radnici su štrajk obrazložili time što im plate kasne dva meseca.
 
"Stalno nam obećavaju - biće danas, sutra, prete nam nekim ucenama i oglasima. Više od pola ljudi su podstanari, kirije nisu plaćene... Niko platu nije dobio dva meseca. Ova situacija traje već skoro dve godine", rekao je za Radio-televiziju Vojvodine radnik Čistoće Milovan Torba.
 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: