NS: Policija pretukla mladiće

Nacionalne vesti - Četvrtak 26.06.2014 - 21:02

Četvorica mladića iz Novog Sada tvrde da ih su ih pripadnici interventne jedinice u nedelju uveče pretukli, u jednom restoranu na Klisi i to bez ikakvog povoda.

Policija ih tukla, pa maltretirala u stanici (Foto: B92) Policija ih tukla, pa maltretirala u stanici (Foto: B92)
Kako tvrde, nakon toga su ih priveli u policijsku stanicu, gde su ih zadržali dva sata, gde je nastavljeno maltretiranje.
 
"Meni su skinuli majicu zato što imam od brata pokojnog, kog volim, znači videli su ime njegovo i kažu to je taj, polomite ga. Počeli, da me tuku, onda su ova dva drugara tražili maramice, njima su dali maramice, oni su krenuli da se brišu, a oni su rekli, ne- brišite pod time", priča Milan Popov. 
 
U restoranu gde se incident dogodio, potvrdii su da je te noći policija privela grupu mladića. Kažu da nikada do sada nije bilo privođenja. 
 
Grupa mladića koja trvdi da ih je policija neosnovano privela u policijsku stanicu na Klisi i pri tom prekoračila službena ovlašćenja, prethodno je, prema tvrdnjama meštana Čeneja, razbila sav inventar u drugom restoranu. Meštani tvrde i da su se divljački ponašali tokom cele noći u centru Čeneja. 
 
Kako B92 nezvanično saznaje ova grupa mladića od ranije je poznata policiji po razbojništvima, tučama, narušavanju javnog reda i mira, korišćenju oružja. 
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: