NS: Ranjeni policajac i napadač

Nacionalne vesti - Subota 19.04.2014 - 14:47

Jedan policajac (25) i jedan građanin ranjeni su, danas oko 12.30 sati, prilikom rutinske intervencije novosadske policije u Ulici Bogdana Popovića u novosadskom naselju Adice. Obojica su trenutno na reanimaciji u Kliničkom centru Vojvodine.

Sa lica mesta Blic Sa lica mesta Blic

- Policajac je pogođen u stomak, čime je zadobio teške telesne povrede opasne po život. Stanje nakon operacije mu je stabilizovano, ali još uvek neizvesno i pod stalnim je nadzorom lekara u intenzivnoj jedinici Urgentnog centra. Ranjeni muškarac je i dalje na dijagnostici – kažu u KCV-u.

Kako nezvanično saznajemo, do okršaja je došlo kada je policija stigla na adresu po pozivu ukućana zbog nasilja u porodici.

Patrolu je dočekala žena koja je policajcima objašnjavala šta se dogodilo, a onda je nasilni ukućanin zapucao. Tada je jedan policajac ranjen, a drugi je uzvratio vatru i ranio napadača.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: